Ellende

Het is alweer een week geleden dat ik voor het laatst iets schreef hier.. Een week waarin er ontzettend veel dingen zijn gebeurd.. Mentaal, maar ook fysiek..
Afgelopen weekend liep niet zoals gepland.. Het gezellige weekend waarin ik samen met R film zou kijken en zou gaan bakken werd door omstandigheden abrupt onderbroken.. Die zondag hebben we ellenlange gesprekken gevoerd die mij goed deden en ik voelde mij ook mentaal weer wat beter.. Ook lichamelijk dacht ik dat alles goed leek te gaan, tot dat ik na een paar dagen weer dezelfde klachten terug kreeg, het voelt alsof mijn urineweginfectie niet over is gegaan en opnieuw de kop op steekt.. Vanmorgen maar weer aan de telefoon gehangen met Vårdcentralen en het wachten is nu tot ze terug bellen..
Gisteren had ik al een andere afspraak staan bij hun en daar zag ik nogal tegenop.. Over de reden ga ik hier niet verder uitwijden.. De arts met wie ik in gesprek was heeft dan ook een doorverwijzing geschreven voor het Danderyds ziekenhuis in Stockholm voor een verder onderzoek.. Dus ik wacht nu op een oproep..
Ook heb ik een test ondergaan voor mijn HB gehalte in mijn bloed en die was helaas niet goed.. Mijn waardes zijn te laag en daar krijg ik nu medicatie voor.. Waarschijnlijk veroorzaakt dat een hoop van mijn vage klachten en moeheid..
Ondertussen heeft vårdcentralen mij net terug gebeld en kan ik over een uurtje alweer terecht om te kijken hoe het met mijn urineweginfectie gaat..
Echt, ik had zo gehoopt dat 2021 een beter jaar zou worden.. Maar nog steeds loop ik te kwakkelen met mijn gezondheid..
In januari en februari ging het vrij goed en heb ik heerlijk kunnen genieten van de winter en sneeuw, maar maart bracht weer een hoop ellende met zich mee.. Ik zou er enorm veel voor over hebben om mijn energie weer terug te krijgen.. Hopelijk komt er ooit een tijd dat ik al die ellende achter mij kan laten..

3 gedachtes over “Ellende

Plaats een reactie