Österbybruk

Wat een week, wat een week.. Vorige week maandag kreeg ik een telefoontje, donderdag zat ik op gesprek en vandaag heb ik mijn eerste werkdag gehad..
Ja, Marloes heeft een baan.. Voorlopig ben ik de hele zomer onder de pannen met kans op verlenging na de zomer als je goed je best hebt gedaan.. Dus dat gaan we dan maar eens doen..
Tegenwoordig werk ik voor Östhammars kommun in Österbybruk. Oude mensjes helpen.. Vandaag was mijn 1e dag en die beviel me wel.. Hoewel ik nu half dood in mijn bed lig.. Vannacht slecht geslapen, om 5.00 ging de wekker en de hele dag een hoop informatie aanhoren..
Een voordeel is dat het wel lekker rustig op de weg is.. Vanmorgen passeerde ik maar liefst zes auto’s op de snelweg richting het noorden.. Zo fijn om niet elke dag in de file te staan.. Na de snelweg draai ik de provinciale weg 290 op en dan is het alleen maar genieten. Af en toe wat rood houten huizen en verder alleen maar velden en bossen.. Een klein uurtje reistijd. Voor nu goed te doen, maar in de toekomst zou ik best in die regio willen wonen. Vandaar dat ik er ook al naar werk heb gezocht. Het is er gewoon goedkoper om er iets te kopen ten opzichte van waar ik nu woon..
Zuidelijker in Uppland wil ik sowieso niet omdat je dan in Stockholm beland met al z’n voorsteden (waar ik sowieso niets mee heb) en je een kapitaal kwijt bent aan een huis, terwijl het een stukje noorderlijker in Uppland ook schitterend is..
Maar goed, ik heb dus voorlopig werk gevonden.. En ik pendel tussen het buitengebied van Sigtuna en Österbybruk.. Morgen mag ik weer fijn om 5.00 de wekker uitzetten, dus ik denk dat ik zo maar eens ga slapen.. Wel weer even wennen, vroeg slapen terwijl buiten de zon nog schijnt. Gelukkig heb ik een verduisterend gordijn en ben ik moe genoeg om in slaap te vallen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s