Me, myself & I..

naamloos-1

Jaaa, hier ben ik dan.. Op zo’n troosteloze zondagmiddag waarbij de aanmaak van vitamine D ver te zoeken is.. En ik blog! Ja mensen, ik hoor nu ook bij die kudde die de wereld een kijkje wil geven in haar leven.. In een opwelling ben ik gestart met bloggen.
En waarom? Uit verveling? Om het weg te kunnen strepen van mijn bucketlist (ooit start ik een blog)? Omdat ik er genoeg van had na al die reisdagboeken met pen en papier? Omdat mijn lieve mama mij niet een, maar ontelbare keren heeft gezegd dat ik talent heb in schrijven en er iets mee moest gaan doen? Of zeggen moeders dat altijd over hun eigen kinderen? In ieder geval, Marloes blogt..

Dus welkom in mijn wondere wereld.. Een wereld vol creativiteit, reisverhalen, dagelijkse beslommeringen en alles wat mij bezig houd.. Met verhalen uit binnen en buitenland, serieus of geschreven met een knipoog..

Mijn reisdagboeken

 

4 gedachtes over “Me, myself & I..

 1. Hi Marloes,
  Wat schrijf je een leuke verhalen! Ik lees al een poosje mee dankzij de doorgestuurde mailtjes van Karin. Maar ik heb nu eindelijk de knop gevonden om mij te abonneren op je berichtjes. Tenminste ik hoop dat het gelukt is.
  Wat een avonturen maak je mee. Mooi om te lezen en fijn te weten dat je het daar zo onwijs naar je zin hebt. Blijf lekker genieten!!

  Groetjes Kim (van Jeroen 😉 )

  Like

  • Hej! Leuk joh om jou hier te spreken. Ik wist helemaal niet dat je al die tijd al mee leest, gezellig!! Hier gaat het zeker goed.. Zit midden in de winter met veel sneeuw. Vriest lekker overdag, dus prima weertje. Werk enz. is ook nog steeds leuk en ik woon op een fantastisch plekje hier.. Het is niet groot, maar groot genoeg voor mij alleen en Zweedser kun je het niet hebben 😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s