Energie

Het gevoel hebben dat je dag al half om is om vervolgens te beseffen dat het pas 11.15 in de ochtend is. Maar ik heb dan ook al weer genoeg gedaan en geregeld deze morgen.. überhaupt de afgelopen dagen.. Er staat een afspraak klaar voor de keuring van mijn auto, er staat een afspraak klaar om de banden te wisselen, ik heb al iemand een hart onder de riem gestoken terwijl ik vanmorgen om 8.00 al aan de telefoon hing om Arbetsförmedlingen te bellen.. De verplichte uppföljningssamtal..
Ik zat niet te wachten om nummer 200 zoveel in de wachtrij te worden en dus hing ik vanmorgen als 13e aan de telefoon voor een gesprek. En ik moet zeggen dat het best vlotjes verliep. Die wachtrij dan. Voor zo’n gesprek nemen ze namelijk de tijd voor je. Er wordt naar je geluisterd, je kan zeggen als je ergens tegen aan loopt en hoe het er op dit moment voorstaat, hoewel ze een hoop ook al in hun systeem kunnen terug vinden.. Maar het mooiste was dat ze afsloot met de woorden dat ze mij een wijze vrouw vindt met een wijze blik op de hele situatie.. You make my day!
Ook vindt ze dat ik recht heb op een verlening van het stött & matching programma (dat loopt af op 12 mei) omdat ik zo goed bezig ben en de wil er is om te slagen..

Ondertussen heb ik ook al weer een weblog de wereld in geholpen terwijl ik hier in mijn pyjama op de bank lig. Die warme douche was er gisteren niet meer van gekomen, dus ik ga dadelijk maar eens even een spa uurtje inlassen voor de lunch.. Ook wil ik me vandaag weer even naar de bewoonde wereld verplaatsen om boodschappen te doen, aangezien mijn koelkast toch aardig leeg begint te raken.. En ik wil nog wat brieven schrijven.. En en en.. Ja, ik wil zoveel vandaag.. Maar ik zit dan ook boordevol energie.. En ik wil morgen wakker kunnen worden met de vraag “wat zal ik vandaag eens gaan doen?” Dat er altijd onverwachte dingen voorbij kunnen komen, spontane dingen.. Ik heb een heel vrij weekend voor me en ik kan doen en laten wat ik wil.. Maar een ding weet ik al wel zeker.. Mijn nieuwe staafmixer uittesten op een pan heerlijke zelfgemaakte broccolisoep!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s