Blikvangers

Dat ik iets met conserveblikjes heb is inmiddels al wel duidelijk denk ik.. Ik blijf het een stoere, goedkope oplossing vinden om plantjes in te zetten en helemaal hip in mijn interieur..
Nou heb ik gisteren dus mijn grote pakket uit Nederland op kunnen halen.. En daar had mama stekjes van haar hangplant bij gedaan omdat ik graag wat nieuwe plantjes wilde hebben. Een hoop hadden namelijk dat gestook in huis met -15 buiten niet overleefd deze winter..
Maar gisteren kwamen er stekjes uit de doos te voorschijn die wonder boven wonder de hele reis naar Zweden hebben overleeft.. Toen ik ze uit het zakje haalde om in te planten in een potje viel het bosje al haast uit elkaar.. Voorzichtig heb ik er toen twee bundeltjes van gemaakt zodat ik twee nieuwe plantjes kan kweken..
Maar hangplantjes moeten natuurlijk wel een pot hebben en die had ik nog niet.. Dus ben ik vanmiddag zelf aan de slag gegaan met conserveblikjes en juten touw om vervolgens zelf een paar plantenhangers te maken.. Eigenlijk heel simpel.. Drie gaatjes in het blik, touw er door heen rijgen en een knoop boven in..
Een hangplant hangt nu in de douche voor het raam en de andere voor het raam bij de eettafel.. Nu maar hopen dat ze heel goed gaan groeien hier..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s