Hoogtepunten

De week vliegt voor bij.. Ik herinner het mij nog als de dag van gisteren dat ik mijn tas inpakte om een weekje bij de woefs te gaan logeren.. En nu is het al weer bijna voor bij.. Een week vol met hoogtepunten.. Afgelopen zondag werd ik dol enthousiast begroet door drie honden die blij waren mij weer te zien en waar mee ik elke dag in de ochtend en avond ga wandelen.. Het weer werkt deze week ook mee.. Waar het de vorige keer vaak regende hebben we nu vorst in de nacht, een enkele graad boven nul overdag en heel veel zon. Gisterochtend besloot ik daarom om een lange wandeling met de honden te maken door de bossen en langs de velden. We zijn zeker meer dan een uur buiten geweest in zonovergoten weer.. Heerlijk om even te genieten met mijn vriendjes.

Na een aantal dagen hier alleen in huis zitten waar bij het de eerste paar dagen niet altijd even lekker ging, kreeg ik gisteravond gezelschap van R. Hij had pizza’s meegebracht, we hebben samen de woefs uitgelaten en we hebben de film Downhill gekeken.. Lang leve Disney Plus hier op tv, haha.. Dus dat was wel gezellig.. Heb in ieder geval weer veel gelachen.. Scheelde mij trouwens ook weer een hele hoop typen op Messenger nu hij hier was..

En vandaag rustig aan gedaan.. Had niet zo heel goed geslapen vannacht, dus dat begon ik vanmiddag wel te merken.. Maar ik moest naar de apotheek voor medicatie en ben toen meteen door gegaan naar Uppsala om verjaardagscadeautjes voor Sven en Emil te kopen.. Lekker standaard, haha.. Ze krijgen net zoals vorig jaar een nieuw pak houtvezel en ik heb ook een zak nieuwe brokjes gekocht..
Maar het echte hoogtepunt van deze week is vandaag.. Want vandaag woon ik namelijk alweer precies drie jaar in Zweden. Op 5 maart 2018 begon mijn grote avontuur.. En nu, drie jaar later zit ik er nog steeds.. En ondanks een hoop dieptepunten hoop ik hier toch nog heel erg lang te mogen wonen.. Want als ik ergens thuis ben dan is het hier..

2 gedachtes over “Hoogtepunten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s