Blue Monday met vertraging

Vandaag was een rotdag.. Soms heb je van die momenten dat je wakker word en voelt van het is weer zo’n dag.. Nou, vandaag was zo’n dag, ondanks dat ik goed geslapen had.. Het was niks en het werd niks.. Vanmorgen waren er wat dingen voor gevallen waar door ik de hele dag zo’n beetje van slag was en ik voelde me gewoon een beetje verdrietig.. Thuis kwam er weinig meer uit handen en ik voelde me lusteloos..
In de namiddag besloot ik daarom maar even naar buiten te gaan, naar mijn nieuwe favoriete plekje in de sneeuw om boterhammen te eten en warme chocomel te drinken, in de hoop zo mijn hoofd een beetje leeg te kunnen maken.. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan.. In het bos liet ik mijn tranen de vrije loop..
Tegen de tijd dat de zon achter de bomen zat en het begon te schemeren kwam ik weer een beetje bij zinnen en ben ik verder gegaan.. Het was ontzettend helder weer en het koelde in korte tijd flink af..
Ik vervolgde mijn rondje naar de brievenbus en toen ik weer thuis kwam stond de thermometer al in de dubbele cijfers onder nul.. Of mijn blokje om mij nou echt heeft opgelucht? Ik weet het niet.. Halverwege kreeg ik een lichte hoofdpijn en die heeft mij de hele avond gezelschap gehouden.. Daarom ga ik zo maar lekker slapen, in de hoop dat morgen weer alles beter is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s