Winter

Heerlijk geslapen vannacht.. Hoewel ik om 3.34 wakker werd dat er toch een dekentje te veel over mijn benen lag.. Maar daarna door geslapen tot de wekker om 10.00 af ging.. 10.00, je leest het goed.. Want waarom zou ik voor dag en dauw mijn warme bedje uitkomen deze winter als alles wat ik wil doen op een dag ook lukt in de uren dat ik wel wakker ben?
Ik zit hele dagen thuis nu.. Het voelt een beetje als quarantaine sinds het 15 dagen geleden is dat ik voor het laatst het platteland heb verlaten om boodschappen te doen.. Hoewel ik de afgelopen dagen buiten in het bos heb door gebracht..
Maar zolang ik in deze corona pandemie niks anders kan dan thuis zitten, zie ik geen reden om vroeg op te staan.. En zeker niet als het buiten flink vriest..
Vandaag heb ik na 4 dagen boswandelen besloten om een dagje thuis te blijven.. Het is grauw weer en het staat hard te sneeuwen, iets dat zeker nog tot morgenvroeg zo door gaat.. Ik ben dus ontzettend blij dat ik gisteren buiten te vinden was. Zaterdag wordt het zelfs een zwaar bewolkte dag met -11, dus ik denk dat ik de komende dagen eens lekker aan het huishouden besteed met goede muziek..
Volgende week staat er namelijk prachtig winterweer op het programma met flink wat zon en koude dagen.. Dus dat wordt weer genieten..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s