Drie koningen..

De sneeuw knispert en het ijs kraakt als ik weer een stap zet.. Het pad slingert zich voor mij uit.. Het is bewolkt en de temperatuur is niet warmer dan -4. Vandaag was tijd voor boswandeling nummer zeven (ja, die anderen komen ook nog online) sinds 23 december vorig jaar. Het weer is heerlijk hier.. Al dagen hebben we van die droge koude vrieslucht en vorst.

De afgelopen dagen wel een beetje last van uitstelgedrag.. Ik had eigenlijk van alles in huis moeten doen, maar het was zo’n fijn weer dat ik besloot om mijn vrije uurtjes te besteden in de buitenlucht. Inmiddels ben ik door al die vele wandelingetjes in de kou ook al weer een kilo verloren in het bos want die zit in ieder geval niet meer aan mijn lichaam.. Denk dat ik die onderweg ergens verloren ben..

Maar morgen heb ik besloten dat ik een dagje thuis blijf en hier in huis dingen ga doen.. Het wordt morgen sowieso geen fijn weer om te wandelen want het gaat de hele dag sneeuwen.. Het keek vandaag ook al behoorlijk grijs met dikke wolken in de verte, dus ik geloof best als daar morgen weer een lading sneeuw uit komt..
Nu alleen nog kijken of ik op tijd mijn bed kan uit komen, haha..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s