6 dagen voor kerst..

Vrijdag was een topdag!! Na dagen wachten lag er eindelijk een groot pakket in de brievenbus: mijn 6 nieuwe feelgood kerstromans! Zo blij dat de boeken nog voor het weekend zijn geleverd.. Überhaupt dat ik ruim voor kerst mijn bestelling binnen heb.. Dat wordt dus heel veel lezen deze winter, aangezien Zweden de maatregelen heeft aangescherpt wat corona betreft.. Ik heb nu zoveel ongelezen boeken in de kast staan dat ik maanden vooruit kan.. Heerlijk! Het boek links boven op de foto had ik al eerder gekocht en ben ik nu aan het lezen, de rest is allemaal nieuw..
Ook hoef ik verder de deur niet meer uit als je de wandelingetjes in het bos, naar mijn brievenbus of de afvalcontainer niet mee telt.. Vandaag mijn bestelling bij de apotheek opgehaald en voor de rest van het jaar boodschappen ingeslagen bij de nieuwe Lidl in Sigtuna.. We hebben nu ook nieuwe viervakscontainers gekregen, dus voortaan kunnen we plastic, glas, metaal, verpakkingen, oud papier, gtf en restafval aan huis scheiden.. Zelfs daar hoef ik niet meer voor naar de grote containers in Sigtuna of Knivsta..
En ik heb zelfs voor Sven en Emil ingeslagen.. Ik ben naar de dierenwinkel op het platteland bij Linnaeus Hammarby (Uppsala) geweest om nieuwe brokjes te kopen en een grote baal hooi.. Voorlopig zitten mijn vriendjes niet meer zonder..
Ook had ik Sabrina gevraagd of ze nog wat nodig had voor haar cavia’s, aangezien ik er toch heen ging.. Dus ging er ook nog een grote baal houtvezel mee terug naar Sigtuna.. Toen ik deze had afgegeven vroeg ze me binnen om het nieuwe caviahok te bekijken en hebben we nog even geklets in de keuken.. Ook had ze twee kerstcadeautjes voor mij klaar liggen.. Echt zo super lief en zo onverwacht.. Na dit ontzettende kl*te jaar word ik ineens door iedereen verrast met kerstcadeautjes.. Ik had mijn dag niet beter kunnen afsluiten..
Sven en Emil zijn ontzettend blij met hun nieuwe voorraad hooi en de komkommers die ik voor ze gekocht had, ik kreeg onverwachts cadeautjes, mijn beste vriendin stuurt mij iets persoonlijks per post zoals alleen vriendinnen dat kunnen, ik heb mijn boekenkast opnieuw ingedeeld en alle nieuwe boeken een mooi plekje gegeven.. Nu languit op de bank met een kerstfilm die elk moment is afgelopen.. Ik denk dat ik nu wel klaar ben voor kerst, op wat bakwerk na..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s