Hell or heaven?

Het waren een paar heftige dagen.. Ik wist even geen raad meer met mezelf en ben gisteren naar Sigtuna gereden.. Ik moest gewoon even weg van huis, aangezien ik mezelf anders weer ging bezig houden met het huishouden terwijl er niet veel meer aan te doen valt.. Op een baan zoeken kon ik mij ook al niet concentreren.. Ik besloot om mijn afspraak van volgende week bij Vårdcentralen te verzetten naar een eerder moment.. Ik heb behoefte om te praten.. Ik moet een nieuwe frequentie zoeken in mijn hoofd..
Begrijp me niet verkeerd, het zijn allemaal positieve ontwikkelingen die ik mee maak, maar mij overvalt het zo dat ik me er op dit moment geen raad mee weet.. Er gebeuren dingen in mijn leven die ik niet eerder mee gemaakt heb.. Ik zou juist trots moeten zijn op alles wat ik heb bereikt, maar verwardheid neemt de overhand..
Het kriebelt van alle kanten.. Van opwinding, maar ook van verlangen.. Alle puzzelstukjes schijnen in elkaar te vallen.. Die puzzel waar nooit een einde aan leek te komen.. Hij zou zo weer terug kunnen in de doos..
Ik sta aan het punt van een heel nieuw leven.. December duurt nog maar een maand en dan is dit kl*te jaar voorbij.. Ik kan weer open staan voor nieuwe dingen, mensen toelaten in mijn leven.. Mijn verleden zit me niet meer in de weg.. En juist die vrijheid geeft mij een onzeker gevoel.. Het coconnetje waar ik al die jaren veilig had in gezeten is open gebarsten.. Het is een opluchting, maar ik weet niet wat ik er mee aan moet.. Ik heb tijd nodig.. Vier weken.. Dan kan ik een streep trekken door 2020 en opnieuw beginnen.. En hopelijk besef ik dan dat niets mij meer in de weg staat..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s