Herfst

Het is herfst. En dus weer tijd voor de jaarlijkse paddenstoelen weblog. Herfst is een van mijn favoriete seizoenen. Elk jaar trek ik er wel een dag op uit om in het bos paddenstoelen te zoeken. Niet om te plukken, daar heb ik totaal geen verstand van, maar wel om weer een aantal plaatjes te schieten.. Gisteren was het dan zo’n dag..
Ik had afgesproken met Alex, een Britse vrouw die lid is van dezelfde badminton vereniging.. Zij woont aan de andere kant van onze gemeente, op een klein half uurtje rijden bij mij vandaan.
De kortste weg om er te komen was om de provinciegrens over te steken en via de gemeente Knivsta in Uppsala län te rijden, om vervolgens aan de andere kant onze provincie en gemeente weer binnen te rijden. Alex woont namelijk op het platteland, in een huis dat absoluut mijn grote droom is..
We hadden afgesproken om samen naar het bos te gaan en een fika te houden. Aangezien zij op het platteland woont was het bos dan ook niet ver uit de buurt. We liepen door een landschap dat zo uit Småland had kunnen komen.
Het bos zelf was behoorlijk vochtig en dat had er dus in geresulteerd dat er paddenstoelen in overvloed waren. Het was dus ook oppassen waar we liepen om er geen te vertrappen. Er stonden er genoeg en ook weer een aantal soorten die ik nog niet eerder had gezien. Dus mijn camera heeft weer overuren gemaakt gisteren.
Wel was ik behoorlijk moe toen ik thuis kwam, aangezien ik door de medicijnen nu ook een paar nachten minder goed heb geslapen.. Dus vandaag ook maar weer rustig aan gedaan en weer even opnieuw opgeladen.. Hopelijk gaat het de komende dagen iets beter want mijn energielevel is momenteel verre van normaal..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s