Pilsbo

Weekend. En wat doe je dan? Juist niks.. Beetje slapen, beetje rusten op de bank.. Na twee zware dagen (donderdag psycholoog en vrijdag weer de arts) was ik er wel even helemaal klaar mee.. Ik had nergens meer zin in.
Maar mama wilde graag een frisse neus halen en dus bedacht ik waar we heen konden gaan zonder dat ik heel ver hoefde te lopen.. Ik bedacht dat we wel even naar Pilsbo filuftsområde konden gaan, zo’n 3,2km hier vandaan.. En om dan de auto op de parkeerplaats te zetten daar en vervolgens daar even naar het meer te lopen.. Het waaide er ontzettend hard, maar we konden wel even lekker in het zonnetje op de steiger zitten.
Daarna hebben we bij een van de appelbomen die er stond alle appels opgeraapt die op de grond waren gevallen. Geen idee wat we er mee gaan doen, maar het was ook zonde om ze te laten liggen. En dus hebben we een tas vol mee naar huis genomen.. Misschien dat we een keer iets gaan bakken of zo, wie weet..
De rest van het weekend verliep sloom, slaperig en suf.. Ik heb van de arts dus dat medicijn gekregen zodat ik beter zou gaan slapen, maar dat betekende dus ook dat ik meteen zowat in coma lag tot 12.00 vanmiddag en de rest van de dag geen zak waard was.. Vanavond wil ik kijken hoe het gaat met slapen zonder medicijn of dat ik misschien een halve dosis nodig heb.. Tsjah, we zullen zien hoe het gaat..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s