Bloemetjes

Al eerder schreef ik dat ik gisteravond nog even naar het bos was gefietst.. Ik ben namelijk weer begonnen aan een nieuw creatief project. En zoals voor bijna alle creatieve ideeën, althans voor een hoop, moest ik daar voor in het bos zijn. Want een groot deel van mijn materialen haal ik namelijk gewoon uit de vrije natuur. En de beste tijd om deze keer te gaan was halverwege de avond. Misschien ook wel ’s ochtends vroeg, maar dan staat de zon al hoog aan de hemel en kost het mij veel moeite om vroeg op te staan.. En met vroeg bedoel ik dan 6.00 of zo.. Dan duurt de dag ook zo enorm lang als je verder nergens heen hoeft en alleen maar thuis zit.
Ik besloot dus om ’s avonds te gaan, zo’n 3 kwartier voor het donker zou worden.. Gewapend in een trainingsbroek en een dun fleecevestje tegen de muggen stapte ik op mijn mountainbike.. Dat het nog lang niet zo hard was afgekoeld merkte ik al na nog geen 5 minuten fietsen..
De muggen hadden ook in de gaten dat ik aanwezig was want ook die wisten mij al vrij snel te vinden.. Ik moest dus niet te lang op dezelfde plek stil blijven staan wilde ik niet volledig lek gestoken worden.. Maar goed, er moest materiaal verzameld worden en aangezien ik vorige week overal met mijn camera geweest was, wist ik nu precies waar ik zijn moest. Dat maakte het wel makkelijker. Met een tas vol bloemen ging ik uiteindelijk weer op huis aan. En deze liggen voorlopig allemaal te drogen tussen een hele grote stapel boeken uit mijn boekenkast..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s