Schrikkeldag

Vandaag is een bijzondere dag.. Vandaag is het namelijk schrikkeldag en dus een mooie gelegenheid om op deze datum een weblog te schrijven.. Anders kan ik weer vier jaar wachten tot er weer een kans voor bij komt, haha..
Afgelopen week was een drukke week. We hadden niet veel gasten op het werk vanwege de voorjaarsvakantie, maar desondanks genoeg werk te doen.. Buiten het werk om had ik ook nog de zorg voor 12 extra huisdieren waaronder het blaatvolk bestaande uit twee rammen en zes dames, twee konijnen en twee cavia’s.
Ook moest mijn auto naar de garage voor de jaarlijkse keuring en donderdagavond lag ik buiten in het bubbelbad bij Nova Park, we hadden toen een spa avondje met collega’s, een after work..
Ondertussen heeft het hier bij mij thuis ook flink gevroren en gesneeuwd wat resulteerde in een 3 á 4 centimeter witte massa die een aantal dagen is blijven liggen.. De sneeuw was trouwens wel erg plaatselijk want niet overal in de gemeente is er veel gevallen..
En vandaag dan eindelijk een rustdag.. Althans, dat was de bedoeling. Maar het was goed weer.. Bewolkt, maar droog en dus besloot ik een frisse neus te gaan halen in het bos. Kungshamn-Morga werd het deze keer, een natuurgebied waar ik al vaker ben geweest. Omdat ik even na twaalven van huis ging werd er dus ook weer een lunchpakket in gepakt om onderweg te nuttigen.. Ik heb weer geluncht op het hoge uitzichtpunt. Daarna ben ik nog door gelopen naar het water waar ik weer een aantal mooie plaatjes heb kunnen schieten.. Ook lag er genoeg drijfhout, dus er is ook weer wat mee naar huis gegaan voor creatieve doeleinden. Misschien dat ik daar morgen mee aan de slag ga.. Tenslotte heb ik dan nog een dag vrij..

2 gedachtes over “Schrikkeldag

    • Haha, geen idee wat hier allemaal zwemt.. Hij lag op het droge.. Was wel weer ff lekker daar wandelen, maar ook ontzettend modderig.. Hopelijk komen er wat meer zonnige dagen aan want die mis ik hier nu ff.. Hele tijd winterse buien en bewolking..

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s