Experimenteren

Vandaag was eigenlijk alle reden voor een feestje! Vandaag heb ik namelijk mijn 700e weblog geschreven sinds ik 4 jaar en 4 maanden geleden begonnen ben met schrijven.. En dat is toch al heel wat.. Maar vandaag heb ik ook weer opnieuw geëxperimenteerd met de oven. Vandaag heb ik namelijk chips gemaakt. Gewoon wat aardappelschijfjes op de bakplaat, beetje invetten met olie, kruiden naar keuze en bakken maar.. Ik kan jullie mededelen dat ook dit experiment geslaagd is en ze heerlijk waren. De smaak die je van chips mag verwachten, alleen lang niet zo vet.
Vandaag was het ook tijd voor de 1e aflevering van Melodifestivalen, het Zweedse nationale Songfestival om zo de deelnemer te kiezen die straks in mei naar Rotterdam mag.. Vier halve finales, een 2e kans ronde en straks in maart de finale.. Waar ze in Nederland geen inbreng hebben en al lang iemand gekozen is, moeten wij hier nog 6 weken wachten voor we uiteindelijk weten wie ons straks gaat vertegenwoordigen op het Songfestival. Spannend dus!
Ook heb ik hier boven gezelschap gekregen van Sven en Emil die gezellig rondjes lopen in de ren.. Zolang ze al uit de kooi zijn komt er al geluid uit die twee en lopen ze piepend door de ren, dus helemaal rustig tv kijken was er niet echt bij.. Maar goed, ze bewegen tenminste en een beetje gezelschap kan nooit kwaad.. Heerlijk zo’n avondje relaxen op de bank.. Caafjes in de ren, lingonsap om te drinken, zelf gebakken chips en Melodifestivalen op tv (inmiddels afgelopen).. Zo kom ik de avond wel door..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s