Zonsondergang

En? Iedereen de maandag weer overleefd? Het is namelijk “blue monday” vandaag, de meest deprimerende dag van het jaar.. Althans, dat is wat ze je wijs maken. Ik hoop dus maar dat jullie er niet al te veel van gemerkt hebben, net als ik.
Hier in Zweden leek het vandaag namelijk wel rode maandag.. Die “blue monday” was ver te zoeken. Het leek wel of de lucht in brand stond..
Ik was ook helemaal niet van plan om vandaag weer een weblog de wereld in te slingeren, maar de onderstaande foto’s moet ik gewoon even delen!! Vandaag scheen namelijk de zon hier. En dat hebben we geweten ook. Nou worden we hier in Zweden wel vaker op mooie zonsondergangen getrakteerd, maar qua hoeveelheid kleur was vandaag toch wel echt even het toppunt..
De 1e foto is genomen vanuit de auto (wel stil gezet op de landweg vlakbij huis) toen ik van de bieb onderweg naar huis was. Vast gelegd om 15.27, dus ik kan al zeggen dat we eindelijk beginnen te merken dat het al langer licht wordt.
En de 2e foto.. Tsja, dit was vandaag gewoon het uitzicht vanuit mijn woonkamer. Zoals jullie inmiddels weten heb ik mijn woonkamer boven en dat levert dus fraaie plaatjes op. De foto is exact een half uur na de 1e foto gefotografeerd, dus je kan wel zien hoe snel de lucht veranderd hier..
Was het daar trouwens in de verte nog licht, zo was het aan de andere kant van mijn huis al bijna aardedonker.. Ja, het is nog steeds genieten hier in Zweden..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s