Kerstdecoratie..

Zoals ik in mijn vorige weblog al schreef ben ik vandaag naar het bos geweest om decoratie materiaal bij elkaar te sprokkelen.. Nadat ik mijn vorige weblog geschreven had en mijn warme chocomel opgedronken, ben ik er mee aan de slag gegaan.. In mijn keuken ligt nu onderhand net zoveel bos als buiten.. Maar dat ruim ik later wel weer op. Mijn kerstdecoratie die ik graag wilde maken voor op de eettafel is klaar.. Een bloemenvaas van IKEA die hier toch maar in de kast stond, mos, berkentakken en wat dennengroen.. De kosten? De energie om naar het bos te lopen en zelf je materiaal bij elkaar te zoeken.. Eindresultaat? Een hele hoop voldoening en unieke kerstdecoratie.. En zo is er weer een geslaagde dag voorbij hier in Zweden..

20191124_170151

3 gedachtes over “Kerstdecoratie..

 1. Hier ook vroeg donker hoor, om 14. 30 gaan de lampen al aan, tenminste…Als ze uit geweest zijn want het is wel erg donker grijs de laatste paar weken. Boomschors laat ik drogen op de verwarming, gebruik het ieder jaar.

  Like

 2. Leuk!
  Je bent er wel vroeg bij šŸ˜Š.
  Wij halen Zaterdag de gezelligheid in huis. Hier traditiegetrouw de dag voor 1e advent.
  Ik neem uit het bos ook altijd van alles mee, ook boomschors, kan je ook leuk mee decoreren

  Geliked door 1 persoon

  • Ach vroeg.. Ik had er gewoon zin in.. Heel Steningevik verkeerd ook al in kerstsfeer en het is hier vroeg donker, dus ik vond het wel gezellig.. Alleen de kerstboom moet nog even wachten hoor..
   Boomschors uit het bos gebruik ik niet.. Grond is erg vochtig en schors rot allemaal zo snel weg nu.. Misschien van de zomer, als het wat langer droog is en de temperatuur wat hoger.. šŸ˜Š

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s