Boeken

Boeken reserveren op internet is leuk.. Maar nog leuker is het om diezelfde boeken op te kunnen halen in de bibliotheek.. Vandaag besloot ik daarom maar eens naar Knivsta te gaan, aangezien een van twee boeken die ik van Ernst Kirchsteiger wilde lenen voor mij klaar lag in de bieb. Ik had een nummer doorgekregen per mail en aan de hand daarvan kon ik mijn boek terug vinden in het schap met gereserveerde boeken.
Ook heb ik nog even bij de gewone boeken gesnuffeld en vond ik er een die mij wel erg aansprak. Een kerstroman als ik de kaft moet geloven, maar het verhaal is leuk genoeg om nu ook al te lezen. Een winter in Parijs, ik ben eens benieuwd..
Daarna meteen even bij de Willys binnen gelopen om wat boodschappen te halen toen ik ineens een melding op mijn telefoon kreeg.. Het uitgeleende boek van Ernst dat ik ook gereserveerd had was terug gekomen in de bieb. Dus ik maar weer terug naar de bieb om dat boek ook maar meteen mee naar huis te nemen.. Dit is het nieuwste boek van Ernst uit 2019.. Ik heb nu dus drie boeken van hem thuis liggen. Eentje komt uit de bibliotheek van Rosersberg, Sigtuna kommun en de andere twee komen uit Knivsta. Genoeg leesvoer dus voor de komende weken als de zon zich weinig laat zien..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s