Vloerkleedje

Soms denk je dat je huis af is, maar dan blijkt er toch nog iets te missen.. Ik heb lang nagedacht wat het zijn moest, tot dat ik afgelopen week langere tijd aan de eettafel door bracht en ik voor het eerst de verwarming aan heb gezet voor de kou.. Ik zat met mijn sokken op het laminaat en ineens wist ik het, ik miste iets warms op de vloer.. Iets warms qua uitstraling zodat het niet zo kaal meer kijkt, maar ook om mijn voeten op te zetten als ik hier zit te werken. Ik wilde een fijn vloerkleed voor in mijn eethoek..
Nou is een vloerkleed kopen natuurlijk geen probleem, je gaat gewoon naar IKEA en de keuze is reuze.. In grote maten dus.. Maar mijn eethoek is maar klein (170cm breed van muur tot muur), dus moest er ook een kleed komen in gepaste maat. En het liefst een neutraal, want dat heb ik boven ook. Daar ligt namelijk een juten kleed van die blauw-gele blokkendoos. Die hadden ze alleen niet in een passende maat, anders had ik dezelfde gekocht. Achteraf maar goed ook want ik vind het vloerkleed wat ik nu heb gekocht veel leuker hier beneden.
Gelukkig is dat andere vloerkleed ook een juten. Echt alsof hij voor mij gemaakt is. Precies ook de maat die ik hebben wil, 133cm bij 195cm.
Het is er een uit IKEA’s tijdelijke collectie en laat dat assortiment nu net uitlopend zijn.. Kreeg ik dus onverwachts 37% korting. IKEA heeft dus weer een hele blije klant gehad vandaag.
Eenmaal thuis natuurlijk mijn nieuwe vloerkleed meteen uitgepakt en op de vloer gelegd.. En dan vraag ik me af waarom ik niet 4 maanden eerder met dit idee kwam..? Ik ben zóóó ontzettend blij met mijn vloerkleed! Hij ligt fantastisch, kleurt perfect bij het hout van mijn meubeltjes en is lekker zacht en warm aan mijn voetjes.. Ja, dit was precies het ontbrekende stukje in mijn eethoek..

Een gedachte over “Vloerkleedje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s