Jubileum

Weten jullie nog? Die weblog die ik een jaar geleden schreef? Het was het moment waarop mijn leven voorgoed zou veranderen.. Ik had te horen gekregen dat ik een baan heb en op 6 september 2018 tekende ik mijn eerste Zweedse arbeidsovereenkomst en begon ik met werken bij Steningevik.. Inmiddels is het 2019 en ben ik alweer een jaar in dienst daar.. Een heel jaar alweer.. En ik heb het er nog steeds harstikke naar mijn zin.. Ik heb leuke collega’s, de werkdruk is laag, het eten is goed, maandag heb ik weer een massage en ik verdien genoeg om van rond te komen en ruim te kunnen sparen. Maar mijn 1e jaar bij Steningevik is niet mijn enige jubileum van vandaag.. Vandaag woon ik namelijk ook alweer 1,5 jaar in Zweden..
En dat moest natuurlijk gevierd worden.. En hoe kan dat beter dan met een fika buiten in de Zweedse natuur?
Vandaag hadden we na de lunch Helena’s bullar.. Helena is mijn collega uit de keuken en voornamelijk werkzaam als bakker/banketbakker.. Alles bakt ze namelijk zelf. En dus had ik vandaag fika met de door Helena gebakken bullar.
Ergens in de buurt van Upplands Väsby, op een Fornborg 30 meter boven het water met een fantastisch uitzicht over Mälaren. En in de verte Sigtuna.
Er wapperde een straf windje, maar dat mocht de pret niet drukken.. Het was heerlijk om de werkweek zo af te kunnen sluiten en om zo het weekend te starten. Op naar een nieuw jaar bij Steningevik..

3 gedachtes over “Jubileum

  • Nou, er zijn hier en daar wel wat verbeterpuntjes, maar over het algemeen mag ik niet klagen.. Gezondheid gaat ook weer de goede kant op, ff afkloppen..
   Ben nu allemaal leuke dingen aan het zoeken/bedenken voor de lange wintermaanden, dus dat komt wel goed 😊
   Jij ook fijn weekend Henny 😘

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s