Vakantie deel 3

Woensdag was een dag van niets.. Naja, laat ik het zo zeggen, we hadden niet echt iets in de planning.. Het had die nacht ook lekker geregend en het was een ideale ochtend om lekker uit te slapen na een hele dag door Stockholm gestruind te hebben. Ondanks dat de zon die dag niet echt door wilde komen besloten we er toch maar op uit te gaan, aangezien ik ook geen zin had om de hele dag thuis door te brengen.
Ik besloot mama en E. mee te nemen naar Bålsta in onze buurgemeente Håbo. Daar ligt Kalmarnäs naturreservat met van grote hoogte mooi uitzicht over het water. Groot is het er niet, maar groot genoeg voor een fijn wandelingetje in de natuur. Daar hebben we nog even lekker aan het water kunnen zitten en hebben we onze lunch gegeten. Gewoon even een frisse neus halen..
Daarna zijn we door gereden naar Bro waar de Dollarstore zit. Daar hebben we toen nog even rond gestruind en bij de naast gelegen supermarkt nog wat boodschappen gedaan. ’s Avonds zijn we weer thuis gebleven en hebben we heerlijk gerelaxt. Het plan was om niet zo laat te gaan slapen omdat we de volgende dag al op tijd in Heby moesten zijn, maar dat plan is dus weer kei mislukt. We waren in een melige bui en al helemaal toen E. wat liedjes liet horen die ze doorgestuurd had gekregen via WhatsApp. Na een avond met heel veel lachen en foute grapjes gingen we uiteindelijk veel te laat slapen. Maar ja, gezelligheid dat kent geen tijd zeggen ze..
Alleen de dag er na moesten we toch weer op tijd de deur uit want we hadden die ochtend alweer een nieuwe afspraak op de planning staan..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s