Woefwandeling

Avondwandeling met de viervoeters.. Vandaag had ik ze mee genomen het veld in. Hoewel het gras hier meters hoog staat en vol met wilde veldbloemen was er wel een pad gemaaid waar je kon lopen. Dat begon bij de meiboom aan het begin van het veld. Deze moest eerst besnuffeld en bewaterd worden voor we verder konden..
Heerlijk in het avondzonnetje tussen de bloemen door. Het pad boog af richting bos en daar heb ik een pad gepakt dat hier boven aan bij de huizen uit kwam om vervolgens de gruisweg weer terug te lopen naar huis. Moe, maar voldaan liggen de woefs nu al de hele avond gestrekt. Het was ook behoorlijk warm. Vooral het wandelen met Charlie (de bruine hond) ging op de spreekwoordelijke elf en dertigste. Gelukkig waren we bijna thuis en wachtte daar een bak koud water op ze. Morgen wordt het nog maar 23 graden en de dagen daarna elke dag koeler.. Zullen ze vast wel fijner vinden om te wandelen.. Al ben ik benieuwd of ze ook zin hebben als de regen met bakken uit de lucht valt..

3 gedachtes over “Woefwandeling

    • Lange broek aan met elastiek onder aan de pijpen en sokken er over heen met laarzen aan.. En mijn armen spray ik in met tekenspray.. Maar ik controleer mij altijd extra voor ik ga douchen en heb de vaccinatie gehaald tegen TBE.. Hoge gras vermijd ik sowieso in de zomerperiode, dit was een kort gemaaid pad, anders was ik er niet eens heen gegaan..

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s