Vriendjes

Gisteren weer herenigd met mijn harige vriendjes. En dan praat ik niet over processierupsen waar heel Nederland van in de ban is.. Nee, ik ben weer voor even terug op het oude nest bij de honden. Vakantietijd is aangebroken en dus woon ik weer aan aantal weken samen met Charlie, Raban en Karhu.. Super gezellig altijd. Inmiddels zijn ze er al wel aan gewend dat ze niet meer in een pension worden gezet, maar dat ze gewoon lekker thuis op hun eigen plekje kunnen blijven.
Wel was het voor mij even wennen.. Ik woon nu vanaf half april in mijn nieuwe huisje en ik ben nu al meteen voor vier weken weer weg daar. Maar goed, de andere kant van Sigtuna is het einde van de wereld niet, dus ik zal ook regelmatig nog gewoon thuis komen. Hoewel ik voor de cavia’s niet naar huis hoef, die zijn gezellig met mij mee logeren hier. Wel staan ze met de kooi boven, uit het zicht van de honden zodat ze niet gestrest raken.
Maar ik heb nog wel mijn plantjes en moestuin om te inspecteren. Dat groeit ontzettend goed nu. Gelukkig krijgen we volgende week geen heet weer meer, maar een soort van dipje van de zomer.. Het wordt koeler, frisser, net hoe je het noemen wilt. Tussen 16 en 20 graden en op vrijdag zelfs nog maar 12. En er kan regelmatig een lading regen vallen.. Fijn, dan hoef ik dus niet elke avond op en neer om de boel te gieten..

Gisteren dus dag 1 van het leven met de woefs. Ik was begin van de avond pas thuis gekomen van een dagje weg, dus het werd een fijne later op de avond wandeling. De temperatuur was nog goed, ik kon nog in een korte broek en t-shirtje wandelen, maar eigenlijk had ik beter een lange broek aan kunnen doen. Mijn benen zien er uit als een slagveld dankzij de vele muggen die meteen boven op je duiken als je ook maar even te lang stil staat. Gelukkig geen jeuk, anders was ik me nu kapot aan het krabben.. Maar goed, je moet er wat voor over hebben.. Ik kreeg er wel weer een fijne zonsondergang voor terug.

Vanmorgen een kort rondje gelopen met de honden. Ze hadden er niet veel zin in want het was al vroeg warm weer. Het zou weer zo’n snikhete zondag worden en daarom ook maar een grote emmer water in de ren gezet buiten, maar volgens mij liggen ze de hele dag al in hun hok in de garage te chillen..
Zelf doe ik ook niet echt veel. Lig nu buiten op het loungeset te chillen met de laptop op schoot en ga zo maar eens in de diepvries kijken of er nog een lekker maaltje in ligt. Altijd weer een verrassing wat er is ingevroren hier, haha.. Daarna de hondjes maar naar binnen halen voor hun avondmaal en wandelingetje want vandaag weer op tijd naar bed.. Morgen gaat om 4.45 de wekker weer.. Vakantietijd of niet hier in Zweden, ik mag nog gewoon gaan werken..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s