Bruce the moose

Whooo… Tijd om weer even snel gaaf nieuws op mijn blog te gooien! Want zoals julllie weten is zondagavond tegenwoordig badminton avond hier in Zweden.. Ik speel nu bij de badmintonklubb Upplands Väsby..
Vandaag de mix gewonnen met 21-16 en 21-18. Ik geloof dat ik indruk gemaakt heb, haha.. Ik speelde tegen Frank en zijn vader Paul, samen met Erik, zo’n rasechte Zweed met een baardje en donker haar.. Oh wacht, ik dwaal geloof ik af.. Anyway, dat was nog niet eens het hoogtepunt van de avond, dat kwam eerder al..
Ik reed bij ons de straat uit, de 263 op richting Sigtuna-stad en ik zag een enorm groot beest in het veld lopen.. Ik dacht natuurlijk meteen aan een paard want ik woon tegenwoordig in een paardrijke omgeving, maar dat kon helemaal niet want er is daar nergens omheining.. Maar toen ik dichterbij kwam stak er een joekel van een eland de weg over.. Zomaar.. Hup, van het ene veld de weg over naar het andere veld.. Helaas heb ik geen bewijsmateriaal vast kunnen leggen want mijn telefoon zat tijdens het rijden braaf in mijn sporttas.. Maar ontzettend gaaf was het wel om zomaar een eland in het wild te spotten en te weten dat er niet alleen paarden wonen hier, maar dat ook Bruce the moose zijn familie dichter bij is dan je denkt..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s