Verhuizing..

Zondagochtend.. Even een moment van rust na een paar hectische dagen en tijd om een weblog te schrijven.. Zoals ik al eerder schreef had ik dinsdag een begin gemaakt aan mijn moestuin.. Woensdag was het een zwaar bewolkte dag. Het was “första maj” wat betekende een rode dag op de Zweedse kalender en dus vrij. Het kwam mij goed uit want zo kon ik mijn nieuwe bureautje afmaken waar ik maandag aan begonnen was met monteren.
’s Middags heb ik gezorgd dat het hele huis opgeruimd was en de slaapkamer leeg kwam want de volgende ochtend zou het transport uit Nederland komen met al mijn spullen.. Maar toen kreeg ik dat berichtje dat de verhuizing in Växjö, Småland best vlot verliep en ze diezelfde avond nog bij mij konden zijn.. Ik was hartstikke blij, maar moest ook het werktempo even opschroeven omdat ze nu eerder kwamen dan gepland. Maar wat was ik blij met al mijn eigen spulletjes en vooral mijn eigen matras om op te slapen..
De 1e nacht heb ik in de keuken geslapen omdat mijn slaapkamer er uit zag als een garage.
Op donderdag heb ik mijn linnenkast opgebouwd die als pakket in de slaapkamer lag zodat ik meer plek kreeg en mijn matras weer naar de slaapkamer kon..
Maar het mooiste kwam toch echt op vrijdag.. Mijn ouders! Met een auto vol spullen, waaronder mijn tv..
Het eerste wat gemonteerd werd was natuurlijk mijn bed, zodat ik eindelijk na al die maanden weer in een goed bed kon slapen..
Gisteren hebben we veel uitgepakt, opgehangen, gemonteerd en nog geschilderd. Ik heb de muren in de gang nu ook klaar zodat vandaag de grote garderobekast opgebouwd kan worden. Gisteren is papa begonnen aan de buffetkast in mijn keuken want hij wist precies welk schroefje waar hoorde. Ook de keukenkastjes zijn schoon, dus er komen al steeds meer dozen leeg..
Maar vandaag doen we het rustiger aan.. Althans ik.. Mijn lichaam is op van het vele werk dat ik verricht heb de afgelopen weken en alle moeheid komt er uit..
Maar gelukkig heb ik een fantastisch bed waar ik heerlijk slaap, dus dat scheelt al een hoop. Ook heb ik mijn eigen warme dekbed hier, dus ook niet meer koud ’s nachts.
Gisteren waren we ook even naar Boländerna gereden omdat we nog wat dingen te kort kwamen. Ik heb papa de Biltema laten zien, de grote Bauhaus, we hebben nog meer tuingrond gehaald voor in mijn plantenbakken en bij IKEA heb ik ze het showmodel van mijn garderobekast laten zien..
Maar vandaag wordt het mooi weer en nemen we even afstand van al het verhuizen om het bos op te zoeken.. Ik snak naar rust.. Gewoon even helemaal niets.. Het zijn emotionele en drukke dagen geweest en de moeheid neemt nu de overhand….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s