De verhuiswagen

Mijn geduld wordt aardig op de proef gesteld.. Ik weet niet eens of ik nu zenuwachtig, nerveus of ongeduldig moet zijn.. Maar vanmiddag kreeg ik een berichtje dat het allemaal wel mee viel met de verhuizing in Växjö, Småland (ik heb een deeltransport vanwege de prijs) en dat ze dus vanavond tussen 19.00 en 20.00 al hier kunnen zijn om mijn spullen af te leveren ipv morgenvroeg..
Dus ja, “Dag van de Arbeid” werd bij mij letterlijk dag van de Arbeid. Als ze morgenvroeg waren gekomen had ik het alleen in een iets lager tempo kunnen doen.. Maar goed, mijn huisje is er klaar voor zoals je aan de foto’s kan zien.. Of ik er klaar voor ben?? Ik kan niet wachten!!
Vanmorgen eerst maar eens begonnen om mijn bureautje af te maken.. Dat had ik gisteren willen doen, maar vanwege het mooie weer was ik toen de hele middag buiten.. Vandaag was het fris en zwaar bewolkt, ideaal binnenweer.
Ik heb gezorgd dat de slaapkamer leeg kwam, deze wordt nu tijdelijk bergplaats. Ook boven is alles gereed, de eetkamer is opgeruimd en de keuken ook.. Daarna alles gestofzuigd, eten gemaakt en afgewassen.. Wel super handig dat ik een luik met bergruimte onder de trap heb zitten en ik verbaas me er nu eigenlijk over hoeveel je daar kwijt kan.. Genoeg dus, haha..
Ondertussen probeer ik maar een beetje te bloggen enz. want ja.. Ik ben niet gemaakt voor zulke momenten.. Maar na 15 maanden zie ik mijn spullen weer en vannacht kan ik eindelijk weer op mijn eigen matras slapen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s