Naambordje

Als je het vele schilderen hier in huis niet mee telt dan ben ik na lange tijd weer eens creatief bezig geweest.. Vandaag besloot ik een naambordje te maken voor naast de voordeur.
Vorige week toen ik met de honden aan het wandelen was zag ik het stuk hout al liggen en elke dag toen ik er langs kwam stond het nog steeds op dezelfde plek.. Op een van mijn laatste wandelingen met de woefs kreeg ik een leuk idee en besloot ik het mee naar huis te nemen..
Vandaag ben ik er dan mee aan de slag gegaan. Maar ik kan geen letters branden en ook niet uitprinten, dus ik besloot mijn naam groot in Word te zetten en van daar uit de letters over te trekken vanaf het beeldscherm dat dan als een soort lichtbak functioneert. Een prima oplossing..
Daarna alle letters uitgeknipt om zo een sjabloon te maken en het met watervaste stift over te zetten op het hout. Dat ging perfect.. Maar omdat ik het bordje nog iets aan de kale kant vond besloot ik dat er nog iets leuks bij op moest. Dat werd uiteindelijk een van de dalahästar die normaal als kerstdecoratie in mijn kerstboom hangt.
Maar ja.. Ik mag hier buiten niks met schroeven aan het huis monteren.. En dus moest ik iets anders bedenken. En laat er nou rechts naast de deur een buitenlamp hangen.. Dus het idee was al meteen om het naambordje met touw daar aan op te hangen.. Simpel zou je denken, gewoon twee gaatjes boren en touw er door heen halen.. Maar ik had dus geen boormachine hier en dus heb ik de gaatjes met een priem gemaakt en later met een dikke schroef groter geboord zodat er een touw door heen geregen kon worden.. En nu hangt mijn nieuwe naambordje dus naast de voordeur van mijn nieuwe huis.. Kan voortaan iedereen die op bezoek komt zien waar ik woon..

2 gedachtes over “Naambordje

    • Haha, dankje mama.. Maar dan moet je de foto’s van vandaag eens kijken.. Nog meer stapjes dichter bij thuis. Muur op de douche is zo mooi geworden!! Wereld van verschil, al heb jij natuurlijk niet gezien hoe toegetakeld alles was met al die schroefgaten.. Keuken nu ook stuk lichter en ruimer nu alle muurtjes gedaan zijn.. Ben er wel moe van, maar dat was het allemaal waard 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s