En weer wat geklust..

Ik had mijn weekend toch iets anders voorgesteld.. Vooral vandaag. De plannen die ik voor vandaag had waren vanmorgen toch weer even gewijzigd, dus de geplande rustdag eindigde weer in een middagje IKEA.
Gisteren heb ik eerst lekker uitgeslapen. Ik had expres geen wekker gezet en zou wel zien wanneer ik wakker zou worden. Dat werd dus eerst om 8.00, waarna ik besloot om mij nog eens lekker om te draaien en om 11.00 pas op te gaan staan. Daarna op mijn gemak vast wat verhuisdozen ingepakt zodat ik die alvast kon weg brengen naar mijn nieuwe huis.
’s Middags kwam ik pas in mijn nieuwe huis aan waar ik ook nog wat geklust heb. Alle gaten in de muren bij de eetkamer werden gedicht en de muren ook al vast afgewassen zodat ze klaar zouden zijn om geschilderd te gaan worden. Maar ja, toen besloot ik dat ik best nog wel kon beginnen met schilderen, ik had immers voor vandaag een rustdag ingepland. Dat betekende dus alles af tapen (echt mijn grootste hobby, not!) en dus ook alles rondom de schap die al aan de muur gemonteerd zat. Maar hoe meer ik schilderde, hoe meer resultaat ik zag en hoe meer energie ik kreeg. Ik heb dus alle muren afgemaakt die ik gisteren afgewassen had en het resultaat is zeker zichtbaar. Het kijkt er nu zoveel frisser en mooier.. Maar wit is ook maar zo wit en omdat ik al een kratje met woonaccessoires had over gehuisd heb ik meteen maar vast wat persoonlijke spulletjes op de schappen gezet.
De rest van de avond op de bank door gebracht in de stuga en vanmorgen weer lekker uitgeslapen. De regen viel met bakken uit de lucht vanmorgen vroeg, dus heerlijk weer om nog lekker langer te blijven liggen. Het plan was om vandaag een rustdag te houden en hooguit wat dozen in te pakken, maar dat is niet gelukt.
Vandaag appte Joep (van de au pair familie van vorig jaar) mij voor IKEA. Ik had namelijk gevraagd of hij mij misschien een keertje wilde helpen met wat grote pakketten op te halen bij IKEA, aangezien hij een pick-up heeft en IKEA bijna 600 kronen vraagt voor het thuis bezorgen.. Geld dat ik nu goed kan gebruiken. En aangezien Joep vandaag zelf naar Boländerna moest ging het in een moeite door om mijn pakketten met zijn auto mee te nemen naar mijn nieuwe huis. Echt super dat hij wilde helpen, scheelde mij weer een hoop geld.
Dus de garderobekast die ik zo graag wilde hebben voor in de gang, het bankje voor in de woonkamer en mijn nieuwe boekenkast heb ik nu allemaal al thuis. De bank (ook bouwpakket) en de boekenkast liggen al boven, de garderobekast ligt opgeslagen in pakketten en onderdelen in de slaapkamer, die daar nu tijdelijk voor bedoeld is. Zo fijn dat die nu ook al in huis zijn.. Weer iets waar ik niet meer aan hoef te denken. Nu kan ik straks op mijn gemak de rest van mijn huisje schilderen en daarna weer vast wat meubeltjes monteren. Alleen die garderobekast moet nog even wachten, daar heb ik straks toch echt even papa’s hulp bij nodig om die op zijn plek te krijgen..
Inmiddels is ook mijn groene ladekastje, dat ik vorig jaar bij een second hand gescoord heb, al in mijn nieuwe huis gearriveerd. Voor ik naar Uppsala ging was ik er nog even heen gereden om plek te maken voor de IKEA pakketten en besloot om ook maar meteen mijn kastje mee te nemen. Nu kijkt het al een stukje minder leeg in de eetkamer..
Komende dagen voornamelijk lekker uitrusten in de stuga en het restant van de spulletjes inpakken die ik hier nog heb. Waarschijnlijk van de week nog wel een keer aan het werk in mijn niuewe huis om weer wat gaten te dichten in de muren, zaterdag wil ik er weer een paar gaan schilderen..

Advertenties

6 gedachtes over “En weer wat geklust..

    • Ja dankjewel.. In mei mag er ook nog geklust worden, de gang moet nog een likje verf en heeft zo’n 41 schroefgaten die nog dicht moeten.. Maar dan moet eerst transport geweest zijn.. Dus als je zin hebt..? Haha 😜

      Like

    • Ja, er was ontzettend veel aan de muren gemonteerd geweest en die gaten zijn nooit dicht gemaakt.. Blijkbaar hebben de vorige bewoners dat nooit erg gevonden, maar ik vind het geen gezicht. Dus ja, nu er nog geen meubels staan pak ik het maar meteen allemaal aan, kan nu nog overal goed bij.. 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s