Inpakken en bijna wegwezen..

Weekend.. De laatste van maart alweer.. Een weekend waarin veel dingen staan te gebeuren.. Het is nu 2 dagen na mijn verjaardag (die ik overigens niet echt gevierd heb, dus dat was ook geen blog waardig) en ik ben volop aan het plannen.. Buiten is het voorjaar met een bijna strak blauwe lucht en zon. Maar vandaag even een ochtendje achter de laptop gezeten. De financiën regelen, een inkooplijst maken op de website van IKEA, boodschappenlijstjes schrijven en ga zo maar door..
Binnenkort is het namelijk zo ver.. Dan ga ik eens bij een echte Zweedse IKEA mijn inkopen doen.. Dichtstbijzijnde filiaal is IKEA Boländerna in Uppsala, op een klein half uurtje rijden.. Hoewel Zweden een groot en uitgestrekt land is woon ik hier dichter bij de IKEA dan dat ik in Nederland naar de vestiging in Duiven ging.. Of het rijd gewoon sneller, omdat de eerste stoplichten die ik passeer pas bij Uppsala beginnen..
In ieder geval heb ik een hele lijst met artikelen (of in IKEA termen: onderdelen) bij elkaar weten te vinden.. Grootste uitdaging wordt de garderobekast die bestaat uit een combinatie van Pax en Reinsvoll, aangevuld met allemaal losse onderdelen. De schroefjes stonden niet op de lijst, maar we gaan er maar vanuit dat ze er gewoon bij zitten, haha.. Heb trouwens wel een ontzettend mooie en praktische uitgezocht, dus ik ben heel benieuwd hoe die straks in de gang staat als grote voorraadkast voor een hoop spullen..
Verder is het hier ook een grote chaos binnen.. Overal waar ik kijk liggen spullen en ten midden van dat alles staan een aantal verhuisdozen klaar om ingepakt te worden..
Want ja, bijna is het zo ver…. Morgen krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis en kan ik aan de slag in die zogenoemde “blokkendoos”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s