Weekendje weg

Zo.. Hier weer even een update van mij na bijna een week niks meer geschreven te hebben.. Het is voor mij ook een hectische week geweest waarin ik nog steeds niet helemaal fit was en daarom mijn dagen vulde met werken en heel veel uitrusten.. Een mooi moment ook om even een weekendje weg in te plannen in eigen land. De bestemming was zo’n 250km verder op in Västergötland, gezellig bij Hetty en Bert waar ik al eerder ben geweest.. Het is qua weer niet echt het meest mooie weekend, maar gelukkig wel droog genoeg om lekker met de hond er op uit te kunnen gaan. Vanmorgen hebben we dan ook een kleine twee uur gewandeld in de bossen hier en langs het water waar Milo de hond natuurlijk weer even wilde zwemmen en met stokken wilde spelen.. Op wat miezerregen en een keer wat natte sneeuw na bleef het gelukkig droog hier.
Verder is het voornamelijk heel veel chillen en quality time samen en weer eens even gezellig naar Nederlandse tv kijken.. Eerder deze avond al Ik Vertrek gekeken en nu een satirisch programma over het nieuws van de afgelopen week.. Morgen is het zondag en dan een mooi moment om lekker uit te slapen.
En ondertussen kabbelt de maand maart maar voort.. Afgelopen dinsdag nog met een collega wezen winkelen bij de Dollarstore in Bro, o.a. voor schildersmateriaal voor mijn nieuwe huisje. Nu is het gewoon afwachten tot het april is en ik de sleutel heb van mijn nieuwe huisje. Binnenkort kan ik natuurlijk ook al beginnen met het inpakken van al mijn spullen in verhuisdozen, maar ja daar wil ik natuurlijk ook niet te vroeg mee beginnen omdat ik anders de rest van de maand tegen verhuisdozen aan zit te kijken.. Spannend is het natuurlijk wel allemaal.. Maar eerst nog maar eens genieten van het weekend hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s