Even stoppen en daarna weer doorgaan..

Ik ben op.. Naja, mijn lichaam is op.. En ondanks dat het vandaag weer een zonovergoten dag is met een blauwe lucht en sneeuw heb ik besloten om niet naar buiten te gaan.. En daarmee bedoel ik voor een boswandeling.. Mijn lichaam protesteert en heeft voor vandaag even een halt toe geroepen.. Oftewel, ik voel me niet fit..
Vorige week zaterdag had ik natuurlijk al die schitterende wandeling gemaakt in Norra Lunsen naturreservat waarbij ik uren in het bos had door gebracht.. Afgelopen zondag stond er een relaxdagje op de planning, maar dat werd sneeuw schuiven en mijn buurjongetje helpen met een sneeuwpop.. Op maandag hard moeten werken in een van de conference lokalen op het werk nadat er een week lang klusjesmannen hadden huis gehouden en afgelopen vrijdag voor je lichaam (met name voor de onderrug) belastend werk verricht waardoor ik gisterochtend al met enige spierpijn het bed uit kwam.. Zeker na een hele vrijdagavond hier ook nog eens lui op de bank te hebben gelegen en ik kan je zeggen dat er betere banken om op te relaxen.. Maar ja, deze hoort nu eenmaal bij de stuga dus we moeten het er maar mee doen..
Gelukkig kon ik gisteravond de grote finale van Melodifestivalen ergens anders kijken, ik was namelijk gevraagd voor een avondje “oppassen” bij een aantal meiden.. Melodifestivalen op tv, 4 andere meiden erbij en een grote bak popcorn..
Om half 2 vannacht lag ik pas in mijn bed en om 9.15 ging de wekker weer.. Die had ik juist aangezet zodat ik geen gat in de dag zou slapen en me de rest van de dag helemaal suf en lamlendig zou voelen..
Dus ja.. Vandaag een heerlijk dagje rustig aan doen voor mij.. En dat is ook wel eens lekker.. Er komen vast genoeg mooie momenten aan om weer het bos in te kunnen, maar vandaag even niet.. Zo “lui” als ik vandaag ben loop ik ook nog heerlijk rond in mijn badjas, die ik dadelijk maar eens om ruil voor mijn joggingpak..
Ook ga ik dadelijk beginnen met de voorbereidingen voor mijn avondeten, ik wil een gehakt-preischotel maken voor in de oven met geraspte kaas er over en aardappelschijfjes.
En ook geeft deze dag mij uitstekend de gelegenheid om de puzzel van Amsterdam af te maken.. Onder het genot van de Top 500 van het foute uur van Qmusic, haha.. Over twee weken moet ie af zijn want dan gaat hij namelijk de verhuisdoos in.. Ja, het begint nu op te schieten.. Ik kan al gaan aftellen!Oh en voor de nieuwsgierigen onder ons, hier de Zweedse inzending voor het Eurovisie Songfestival in Tell Aviv: John Lundvik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s