Rusta

Het is de laatste dag van februari.. Een goed moment om na werktijd eens een middag te gaan winkelen.. Nog vier weken en dan krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis..
Bestemming deze keer was Rusta in Upplands Väsby. De nieuwe folder was uitgekomen en vol korting op artikelen die juist ik nodig heb..
Misschien kan ik voor 1 april al beginnen met schilderen, ik heb namelijk toestemming gekregen om die grijze muren boven weer wit te maken.. Maar dan moet ik natuurlijk wel verf hebben.. En laat die nou net bij Rusta met 25% korting in de aanbieding zijn. Dus op naar de Rusta. En als je niet naar Boländerna in Uppsala wilt, dan is Upplands Väsby de dichtstbijzijnde, zeker rechtstreeks vanuit het werk.
Ook waren deze week alle deurmatten in de aanbieding met 20%, dus meteen maar zo’n rubberen deurmat voor buiten gekocht, die wilde ik toch al altijd een hebben daar.
En ik heb sinds vandaag ook nieuwe plantenbakken, dezelfde als de vierkante metertuin, maar dan 120×80 en 60×80 die je dan ook zo op elkaar kan stapelen. Want rondom mijn nieuwe huis heb ik ruimte genoeg om een tuintje te beginnen. Dus waarschijnlijk ga ik weer beginnen met moestuinieren. Heerlijk om weer zo’n plekje te hebben! Maar ja, voor het zo ver is moet ik eerst wachten tot ik helemaal gezetteld ben..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s