En toen was er getekend..

Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen, maar waarschijnlijk verstoor ik dan de zondagsrust en horen jullie mij toch niet.. Stil zitten lukt mij ook maar moeizaam en mijn hoofd loopt over van de plannen en nieuwe ideeën..
Sinds dit weekend ga ik namelijk weer een nieuwe fase in mijn leven in.. Gisteren was namelijk het grote moment daar: ik heb mijn handtekening gezet onder het contract van mijn 1e echte huurhuis hier in Zweden. En ohhh wat voelt dat ff lekker!!
Ik kan dus nu definitief zeggen dat ik ga verhuizen binnenkort. En ik heb er ontzettend veel zin in..
Ik woon nu bijna een jaar in Zweden, waarvan de 1e maanden als au pair. Maar sinds september is het eigenlijk allemaal in een sneltreinvaart gekomen.. In een half jaar tijd heb ik hier een leven op weten te bouwen en daar hoort nu dus ook een huis bij.
Dus binnenkort kan ik het stuga leven vaarwel zeggen en gaan leven in een echt huis met mijn eigen spullen. Want ja, die komen nu natuurlijk ook naar Zweden.
Afgelopen dinsdag was er namelijk een man van een verhuisfirma bij mijn ouders langs geweest om te kijken om hoeveel inboedel het zou gaan.. Ik kreeg een fijne prijs door waarvoor ze het mee willen nemen op transport en als alles mee zit komt de vrachtwagen in week 18 (29-4 – 5-5) de boel bij mij afleveren.
Ook komen tegen die tijd mijn ouders naar Zweden om mij te helpen met monteren en uitpakken, maar om vooral ook naar mijn huisje te kijken want zij zijn natuurlijk ook razend benieuwd. Maar nu ik definitief getekend heb kan ik ook de 1e foto’s van mijn huisje met jullie delen.. Dus zie hier onder, mijn blokkendoos van 50 vierkante meter, haha… Je komt er binnen in een hal waar een fijne tegelvloer in ligt (erg handig in de winter met sneeuw) en waar plek is voor een garderobekast voor voorraad. Dan kom je in een ruimte waar een deel is voor de eettafel en waar de keuken zich bevind. Op de begane grond is ook mijn slaapkamer en de douche met wc, wastafel en wasmachine. En als je een trap omhoog gaat kom je in een ruimte die helemaal ingericht gaat worden als fijne zitkamer.
Ook mag ik schilderen in het huis, dus de muren boven die nu nog allemaal grijs zijn worden straks gewoon weer fris wit. Dat maakt de kamer boven ook lichter en ruimtelijker. Buiten heb ik twee parkeerplaatsen, plek voor mijn tuinmeubeltjes en kan ik als ik wil ook bakken neerzetten om te kunnen moestuinieren. En wanneer ik er ooit weer weg ga? Ik heb geen idee.. Ik kan er blijven wonen zolang als ik wil, dus daar ga ik dan ook zeker van genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s