De verhuizer..

Ik lig moe op de bank onder mijn dekentje voor de tv.. De afgelopen dagen bestonden voornamelijk uit werken en Skype. Uren lang heb ik op Skype door gebracht als ik niet aan het werk was..
Zoals ik al eerder schreef was ik vorige week begonnen met het aanschrijven van verhuisbedrijven om zo een transport te regelen voor mijn inboedel naar Zweden. Gisteren was er zelfs een meneer van een verhuisbedrijf (die mij aan had gesproken op Messenger) bij mijn ouders langs geweest om de boel te taxeren voor transport.
Maar alles stond bij elkaar op zolder en dus moest er nog even een selectie gemaakt worden van spullen die nu mee moeten naar Zweden en dingen die op langere termijn pas hoeven te komen zodat meneer een goed beeld zou hebben van de hoeveelheid.. En hoe gaat dat dan makkelijker dan samen op afstand overleggen via Skype?
Maar vandaag weer contact gehad met meneer en voor een zeer schappelijke prijs willen ze mijn spullen in week 18 naar Zweden brengen. Kan het zolang ook nog wel bij hun in de opslag, maar ze zijn ook nog bezig met een ander transport naar Zweden, dus er is misschien ook nog wel een kansje dat mijn spullen eerder kunnen komen dan week 18.. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee. Weer een belangrijk punt dat geregeld is.
Zaterdag dan alles doorspreken en het huurcontract tekenen en dan kan het grote wachten beginnen.. Kan ik straks lekker mijn huisje helemaal naar eigen stijl inrichten met al mijn fijne, eigen meubeltjes..

2 gedachtes over “De verhuizer..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s