Kalmarnäs naturreservat

De hele week hebben we al 50 tinten grijs hier.. Een mooi moment dus om alsnog de foto’s van afgelopen zondag te delen met jullie.
Want afgelopen zondag was een perfecte dag! Die deed zijn naam weer eens eer aan. Het werd een zonovergoten dag met temperaturen van zo’n -8, dus een mooie dag om er weer eens op uit te gaan voor een wandeling. Kalmarnäs naturreservat stond deze keer op de agenda. Dat is een natuurgebied in Bålsta, Håbo kommun, niet ver hier vandaan. Het is niet zo’n groot natuurgebied, maar dat hoefde ook niet want het was best frisjes buiten. Hoewel het maandag nog wel een stukje kouder was.. Toen ging ik werken vroor het -18 en de hele dag is de temperatuur in de dubbele cijfers onder nul blijven hangen..
Maar zondag was een fijne dag. Er lag veel sneeuw, de zon stond hoog aan de hemel en ik had weer een fantastisch uitzicht over het water. En om de dag af te sluiten werd ik ook nog even getrakteerd op een fijne zonsondergang. En dat leverde natuurlijk weer mooie plaatjes op..

Een gedachte over “Kalmarnäs naturreservat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s