Egeltjes

Vandaag een sombere dag.. De zon liet zich niet zien vandaag en het bleef de hele dag bewolkt. Ik begon de dag met uitslapen en eigenlijk veel langer dan ik geplant had..
Daarna maar eens bedacht wat ik allemaal kon gaan doen vandaag, ik heb tenslotte weekend en alle tijd voor mezelf en voor leuke dingen..
Het werd weer iets creatiefs. Een projectje dat al maanden op zich lag te wachten.. Vorige week vrijdag met het opvegen van alle naalden van de kerstboom kwam ik er namelijk achter dat er nog steeds blaadjes onder mijn snijmatje lagen te drogen tussen een velletje keukenpapier. Blaadjes die ik op 4 november al mee had genomen uit het bos, de dag dat ik hier het bos in was getrokken om materiaal bij elkaar te sprokkelen..
En vandaag heb ik maar eens besloten om er wat van te maken. Een ideetje dat al veel langer in mijn hoofd zat en dat niet veel materiaal nodig had.. Stukje stevig papier, wat vilt en een kraaltje.. En nu zijn vandaag dus een paar simpele blaadjes uit het bos egeltjes geworden..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s