Even weer een update..

Bijna twee weken in het nieuwe jaar nu en ik heb al weer zoveel mee gemaakt in korte tijd.. Voor de eerste week van 2019 was ik weer even terug op het oude nest omdat ik gevraagd was of ik wilde oppassen op de woefs, aangezien de familie een weekje op vakantie ging. Tuurlijk, dat leek mij wel wat.. Een weekje terug bij Charlie, Raban en Karhu.. Maar ja, toen kwam ook weer die storm over het land razen en zat een groot deel van regio zonder stroom, waaronder wij..
Ondertussen hadden we een kwakkelwinter die week, op donderdag stond het zelfs te regenen waardoor de weg bij het huis na een nacht vriezen een grote ijsbaan was geworden en zelfs de honden niet meer stabiel op hun pootjes stonden. Ik wandelde elke dag op spikes, maar op vrijdag was het zo erg dat we niet verder dan 5 meter vanaf de oprit konden lopen, zeker in het donker met een hoofdlampje en spikes..
Ik had ze dus beloofd dat we op zaterdag langer zouden gaan wandelen en dat heb ik toen ook gedaan. Het werd een zonovergoten dag en we zijn lekker een paar uur naar buiten gegaan om te wandelen. Ik had mooie foto’s gemaakt die ik nog met jullie had willen delen, maar toen werd ik ziek..
Nou, en dat verhaal kennen jullie inmiddels wel.. Maar op donderdag tegen de avond werd ik zo ziek dat ik de buurvrouw om hulp had gevraagd en zelfs met de ambulance naar het ziekenhuis terug ben gegaan. Waarschijnlijk heb ik een zeer heftige allergische reactie op de medicatie gehad. Die zelfde nacht ben ik nog door de scan gegaan, maar alles zag er goed uit en ik ben gewoon hartstikke gezond.
Op vrijdag had mama een last minute vlucht geboekt om mij bij te staan met morele steun en hulp. We zijn nu lekker een weekendje samen en het gaat elke dag weer een stukje beter..
Gisteren zijn we samen naar een heel leuk huisje wezen kijken waar ik misschien kan gaan wonen als ik de gene ben die ze als nieuwe huurder willen. Ze waren wel heel positief over mij, maar zoals altijd waren er meer geïnteresseerd. Mama was ook erg enthousiast. Huisje is niet groot, maar door de extra kelderruimte die er onder ligt heb ik een zee van ruimte om spullen op te kunnen bergen. Zelfs mijn mtb kan binnen staan en mijn zomerbanden.. Ook is het hele huisje vorig jaar nog helemaal gerenoveerd en zit er een fantastische keuken in met aan drie zijden ramen, dus heel erg licht en ruimtelijk.. In de woonkamer ligt een witte planken vloer (yes, altijd al willen hebben!) en zit een open haard. Buiten is er een nieuw aangebouwde veranda op de zuidzijde met uitzicht over open velden, bos en een meer.. Dus ja.. Nu gaan we maar heel hard duimen dat ik er kan gaan wonen, want dan kunnen ook mijn eigen spulletjes naar Zweden komen..
En nu hebben mama en ik dan lekker even quality time samen.. Buiten vriest het en is het bewolkt, voor vanmiddag en de rest van de avond en nacht hebben ze weer sneeuw gemeld. We zijn nu mijn 1000 stukjes puzzel van Zweden in elkaar aan het puzzelen en ik geloof dat die vandaag wel af komt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s