Walking in a winter wonderland..

Inmiddels weten jullie allemaal al wel dat er hier sneeuw ligt.. Op het moment van schrijven is vrouw Holle waarschijnlijk aan het overwerken op zondag want vanaf het moment dat ik vanmorgen wakker werd dwarrelen er sneeuwvlokjes neer op de al in het wit gehulde aarde.. De gemiddelde temperatuur ligt hier rond de -6°c overdag, dus de vooruitzichten voor een witte kerstavond zijn uitstekend.
Inmiddels weten jullie ook al in wat voor een fijn optrekje ik woon hier, maar wisten jullie ook dat ik op steenworp afstand van het bos woon? Gisteren ben ik met mijn telefoon naar buiten gegaan voor een aantal fijne plaatjes te schieten, maar ik heb ook een filmpje gemaakt hier bij mij thuis.. Zo woon ik dus in de winter.. En ook vandaag is die ruimschoots aanwezig. Als ik uit het raam kijk zie ik dat het harder is gaan sneeuwen.. Dikke vlokken komen er nu uit de hemel gewapperd en maken mijn wereldje nog ietsjes witter..

2 gedachtes over “Walking in a winter wonderland..

 1. Je woont er prachtig Marloes, en ja een witte kerst, jammer dat het vandaag niet gesneeuwd heeft dat zou voor jou helemaal het toppunt zijn van een witte kerst van het moet wel sneeuwen natuurlijk.
  Maaruh wat zag ik nou..? Nog steeds geel op jouw auto?
  Groetjes en fijne dagen

  Geliked door 1 persoon

  • Ohh het was een super kerst! Het vroor -11 op julafton en overal lag sneeuw.. de dag er na scheen het zonnetje en heb ik een schitterende boswandeling kunnen maken.. Zelfs oud en nieuw vier ik in de sneeuw 😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s