It’s the most wonderful time of the year..

Vandaag kun je mij opvegen.. Ik ben niet gemaakt om onverwachts cadeautjes te krijgen en zeker niet als er een paar persoonlijk geschreven kerstkaarten bij zitten..
Daarom wil ik mijn ouders en Rikie bij deze hartelijk danken voor het jankmoment bij mij thuis..

Gisteren belde mama mij op.. Of ik al post had gehad? Er stond namelijk sinds vrijdag een pakketje voor mij klaar in Zweden.. Ehh, pakketje??? Gelukkig kwam gisteravond vlak voor het slapen gaan nog even de post en stond ik vanmiddag weer met het afhaalbewijs in Valsta Centrum om mijn pakketje af te halen.
Een stevig ingepakte schoenendoos in streepjespapier.
Ik vroeg mama of ik het onder de kerstboom moest leggen of dat ik het nu al mocht uitpakken.. Nee, ik hoefde niet te wachten tot kerstavond.
En dus stond ik vanmiddag mijn pakketje uit te pakken hier.. Een tot aan de rand toe gevulde schoenendoos. Met zorg ingepakt.. Alles paste precies.
Ik viste er twee in bubbeltjesplastic verpakte glazen potjes uit.. Mama’s zelf gemaakte appelmoes.. Twee potjes van mama’s zelf gemaakte appelmoes.. Heerlijk!
En kerstkransjes.. En kokosbrood voor ’s avonds op mijn boterhammetjes.. En mijn cocktailprikkertjes zaten er in.. En nog drie van mijn uitsteekvormpjes voor koekjes..
En twee ingepakte cadeautjes.. Een amaryllisbol en een lekker geurtje. De nieuwe van Christina Aguilera. Vooral die laatste twee had ik totaal niet verwacht.. Zomaar een geurtje krijgen.. Wat ben ik mijn ouders en Rikie dankbaar hier voor.. Ik had dit totaal niet zien aankomen.. Ik verwachtte wel een kerstkaartje, maar niet met een hele doos vol spulletjes er om heen.. En dat alles zorgvuldig is uitgezocht.. En dat ze de moeite heeft gedaan om de lege plekken in de doos nog op te vullen met wat spulletjes van mij.. Dat ze gewoon weer wat dingetjes van mij over heeft laten komen omdat ze weten hoe graag ik mijn spulletjes hier wil hebben.. En ook al zijn het maar wat uitsteekvormpjes en cocktailprikketjes, ik ben er zo ontzettend blij mee.
Gewoon het idee dat ze in Nederland een doosje met spulletjes hebben samengesteld voor mij.. Papa, mama en Rikie, ik ben jullie eeuwig dankbaar voor dit fijne pakketje.. Ik had dit totaal niet verwacht..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s