De bibliotheek

Vandaag weer in de bieb geweest om boeken in te leveren.. En toen ik de vorige keer over de bieb schreef had ik mezelf beloofd om geen boeken meer te lenen. Ik heb namelijk een kast vol boeken thuis, waaronder ook Zweedstalig. En ook die wil ik wel eens gaan lezen, althans gaan proberen te lezen om eens te kijken hoe goed mijn niveau is (of juist niet).
Maar vandaag kwam ik toch weer met twee boeken thuis.. Er was namelijk een afdeling speciaal ingericht met kerstboeken en daar is het nu echt de tijd van het jaar voor.
En dus kwam ik niet alleen thuis met het grote kerstboek, maar ook met het boek Jul med Ernst.. En misschien kennen jullie hem inmiddels wel van horen zeggen (lezen), het is inderdaad het boek van dat tv-programma waar ik elke week naar kijk.. Ik heb er in de bieb even vluchtig door heen gebladerd en wat ik tot nu toe gezien heb was leuk.
Ook het grote kerstboek is leuk. Wel veel tekst, maar omdat ik inmiddels al een hoop weet over Zweedse kerst moet dat niet al te moeilijk zijn om te lezen.. Morgen mezelf er maar eens in verdiepen, alhoewel er ook een hoop andere leuke dingen op de agenda staan in aanloop naar kerst..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s