Quality time

Quality time met mijn ouders! Sinds gisterochtend zijn ze al bij mij in Zweden. Mama wilde graag een kijkje in mijn leven hier en voor papa was het de 1e keer dat hij in Zweden zou komen.. Gisterochtend heb ik ze opgehaald bij Arlanda airport en zijn we een dagje naar Stockholm gegaan met z’n drietjes. Maar daar over meer in een andere blog.
Vandaag heb ik voor de middag gewerkt (mama bracht mij weg en ging daarna weer naar bed haha), mijn ouders lekker uitgeslapen en gerelaxt in mijn stuga. ’s Middags kwamen ze mij samen ophalen bij Steningevik en heb ik ze rondgeleid om te llaten zien waar ik werk. Steningevik is al helemaal in kerstsfeer, dus dat was wel een leuke binnenkomer voor papa en mama. Ook hebben ze kennis gemaakt mijn leidinggevende en nog wat andere collega’s gezien.
Na dat we bij mijn werk weg gingen zijn we naar onze buren gegaan, Steninge Slott. Daar was ik met mama en Aino in 2015 geweest, nadat we op de terugweg van onze vakantie in Mora bij Aino in Knivsta op bezoek gingen.
En nu kwam ik er dan met allebei mijn ouders. Deze keer was er ook een kerstmarkt en dus wel leuk om die even mee te pakken. Ze hadden er echt super leuke dingetjes en ook heel veel jultomtar. Echt wat voor mij dus.
Daarna heb ik mijn ouders nog even mee genomen naar Märsta. Ik wilde ze laten zien waar mijn bank zit waar ik altijd over praat, de bieb waar ik mijn boeken leen en de supermarkt waar ik altijd mijn boodschappen haal. Zo kon papa ook eens kennismaken met een Zweedse supermarkt..
Daarna zijn we lekker terug gegaan naar huis voor een avondje gezelligheid bij mij in de stuga, De bekende fredagsmys. Als avondeten had ik pasta gekookt met zalm & saus, broccoli en erwtjes. Nu hebben we even een momentje voor ons zelf, staat Alla för en aan op tv en dadelijk gaan we lekker spelletjes doen. Een ouderwets potje Rummikub, haha.. En ondertussen is het buiten weer flink aan het vriezen.. Afgelopen nacht vroor het hier al -8 en overdag is de temperatuur ook niet in de plus gekomen.. Maar hier binnen is het lekker warm en knusjes.. Dus dat maakt weer een hoop goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s