Verrassing

En ja, vandaag kwam de buurvrouw dus zelf de post brengen en niet een van de zoontjes.. En of ik ook mee naar buiten wilde komen want ze hadden een verrassing voor mij.. Ik geloofde het niet helemaal.. Maar ze was dol enthousiast en ik moest en zou mee naar de auto, die voor mijn tuinpaadje stil stond met de achterklep open..
Dus ik mijn laarzen aan en mee naar buiten naar de auto.. Ja, we hebben een bureautje voor je geregeld.. “Ehh, voor mij? Voor hier in de stuga?” “Ja, kom dan tillen we hem naar binnen, zodat je een eigen plekje hebt voor je creativiteit..”
Ik was echt even van mijn stuk gevallen kan ik je zeggen..
Tuurlijk heb ik het met de buurvrouw wel eens gehad over mijn leven hier in Zweden (ze is immers trots op mij met alle stappen die ik onderneem) en is er ook wel eens ter sprake gekomen dat ik al weken voor de tv eet omdat mijn eettafel als creatieve werkplek diende..
En juist dat had de buurvrouw zo jammer gevonden en ze had stiekem ook wel een beetje medelijden gekregen, dat ze rond was gaan kijken voor een bureautje voor mij zodat ik voortaan mijn eigen creatieve plekje heb en weer gewoon aan de eettafel kan eten/werken op de laptop. Want ze houdt er van als mensen zo creatief zijn.
Dus vandaag ben ik maar weer even de boel gaan restylen hier. Want ja, de eettafel kreeg een andere plek zodat het bureautje mooi in de hoek van de kamer kon staan.
Maar hej, ik vond wel mijn theelichthoudertjes terug op de eettafel die verstopt zaten onder een aantal lagen vilt. Haha, is dat opruimen toch nog ergens goed voor geweest. Ik heb nu in ieder geval een fijn plekje in de stuga waar ik mijn creativiteit kwijt kan en ik heb een hele eettafel vrij voor andere zaken..
En volgens mij kan ik de buren niet genoeg bedanken hier voor..

4 gedachtes over “Verrassing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s