Sprokkeltijd

De 3e en laatste dag van het fulltime uitrusten, morgen mogen (moeten) we weer aan het werk. Het plan was om er vandaag weer een creatief dagje van te maken, hoewel ik niet alles wat ik wilde doen heb gedaan vandaag. Na twee zwaar bewolkte dagen binnen zitten ben ik er vandaag maar weer eens op uit getrokken. Vanmiddag zo rond 13.00 begon de zon weer volop te schijnen en ik had nog net een paar uurtjes om naar buiten te gaan voor het weer zou gaan schemeren en donker zou worden.
Dus vandaag ben ik even bij de “overburen” langs gegaan om wat materiaal bij elkaar te sprokkelen. In zo’n bos is er natuurlijk genoeg te vinden en de tijd van het jaar komt er weer aan om daar eens leuk mee te gaan decoreren.
Ik vond mooie grijskleurige takken, dennengroen, dennenappels, een mooi stuk hout, wat blaadjes en een tak met een hoop zijtakken en korstmos eraan.
Bijna al het materiaal ligt hier buiten, daar ga ik van de week mee aan de slag. Het stuk hout was aan de bovenkant droog, maar aan de onderkant nog wat vochtig dus die ligt nu te drogen bij de verwarming.. Ook de blaadjes liggen te drogen tussen een vel keukenpapier onder een van mijn dikke kookboeken en de tak met al die zijtakken er aan heb ik hier opgehangen in mijn stuga als wanddecoratie.
Wat ik precies met de rest wil doen ben ik nog niet helemaal uit, al heb ik al wel wat ideetjes in mijn hoofd zitten.
Maar morgen is het maandag, het begin van een nieuwe week en dus ook weer de start van nieuwe processen voor mijn leven hier in Zweden.. En dat gaat voor. Voor het weekend begonnen met het invullen van de papieren om de auto hier te registeren en morgen zorgen dat alles (inclusief kopieën) op de post gaat. Daarna is het wachten op bericht terug en tot die tijd heb ik weer genoeg vrije middagen om creatief bezig te zijn..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s