Textil Centrum

Duidelijk mag zijn dat ik nu al een favoriete winkel hier in Märsta heb.. Texil Centrum.. Eigenlijk best slecht dat ie er zit want ik kom er de laatste tijd iets te vaak, haha.. Maar goed.. Andere opties zijn afreizen naar Uppsala centrum of de dure Panduro hobbywinkel in Solna in The Mall of Scandinavia.. Dus aan de ene kant heeft het ook wel weer zo zijn voordelen..
Vandaag mocht ik me er weer uitleven.. Nee, even serieus. Ik had vanmorgen geschreven dat ik overloop van de inspiratie, maar ik had niet alle onderdelen daar voor in huis. En dus ging ik wat knoopjes kopen.. Dit keer bij het grotere filiaal aan de rand van het centrum, in de hoop hier meer keus te hebben en eerder te slagen. Maar toen zag ik dus ook weer vilt liggen.. En ja, die moest en zou ik hebben.. Want waar ik vorige week nog het laatste kleine restje varkentjesroze vilt kocht, lag er hier nog een hele rol.. Dus meteen maar een stuk meegenomen voor al mijn julgrisarna die ik aan het maken ben. En ook hadden ze drie soorten bruin, waaronder het pepparkakorbruin dat ik al thuis heb. Maar die andere twee kwamen als geroepen want mijn bruin hier thuis is nogal schaars.. Dus mama, je hoeft het niet uit Nederland mee te brengen voor mij..
Ook heb ik een potje gekocht met allemaal kleine zwarte kraaltjes. Deze zijn perfect voor de oogjes, dus die hoef ik de komende tijd ook niet meer aan te schaffen.. Ik had er nog wel meegenomen vanuit Nederland, maar nu heb ik genoeg voorraad om een heel leger aan vilten hangertjes aan te leggen..
Vanmorgen ook al begonnen om een sjabloon te maken voor mijn allernieuwste creatie en nu ik de onderdelen daar voor in huis heb ga ik maar eens lekker een middagje freubelen.. Het is er ook echt weer voor..

http://www.textilcentrumimarstaab.se/storbutik.shtml

Een gedachte over “Textil Centrum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s