Vilt

Vandaag bij Textil Centrum in Märsta geweest.. Een walhalla voor de gene die het leuk vind om met stof te werken, op de naaimachine of met de hand.. Ze verkopen er werkelijk van alles.. Een hele hoop breiwol, ontelbaar veel lappen stof, knopen, ritsen, lint, kralen, naaifournituren, naalden, borduurgaren en dus ook vilt. Nou hebben ze in vilt niet heel veel keus, maar ik weet toevallig dat er ook een 2e filiaal van is in Märsta en die heeft misschien weer andere kleurtjes..
Ik ging er heen omdat ik vilt nodig had voor een nieuw projectje en ik kwam er ook weer andere kleurtjes tegen.. Ineens kreeg ik allerlei inspiratie voor mijn kerstdecoratie.. Inspiratie die ik al maanden kwijt was, maar nu hier in de stuga weer is terug gekomen.. Dus ik heb meteen maar wat nieuwe lapjes gekocht.
Morgen beloofd het een gure dag te worden.. Zwaar bewolkt, een temperatuur van +1 en kans op natte sneeuw. Niet echt het ideale weer om er op uit te trekken.. Dus mocht het morgen echt zo slecht zijn, dan heb ik ieder geval iets te doen.. Lekker een dagje hobbyen en creatief bezig zijn..

3 gedachtes over “Vilt

    • Super leuk ja… Alles op het gebied van naaien en handwerken kan je daar halen.. Eindje verderop in Märsta zit een 2e filiaal.. Vilt is er beperkt verkrijgbaar, dus altijd een verassing welke kleurtjes er weer liggen op rol.. Had al een hele hoop ingekocht in Nederland voor ik ging verhuizen, dus voorlopig kan ik hier vooruit.. Morgen slecht weer, dus inderdaad lekker een dagje hobbyen 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s