Skatteverket

En als ze dan zonodig bewijsmateriaal willen hebben, dan kunnen ze het krijgen ook! Ja, ik praat hier over Skatteverket.. Gisteren een erg nette brief geschreven om ze eens even goed duidelijk te maken dat ik wel degelijk elke dag om 5.30 naar Steningevik ga om te werken (vrijwillig zou ik nooit elke dag zo vroeg opstaan) en dat ik ook helemaal geen mail van ze heb ontvangen, zelfs niet in mijn inbox van ongewenste mailtjes..
Vandaag op het werk dan naar mijn leidinggevende gegaan met de brief van gisteren (die Skatteverket mij stuurde).. Nou heb ik een bovenste beste leidinggevende want hij was meteen bereid om mij te helpen.. Nog geen 2 tellen later hing hij zelf al aan de telefoon om het op de brief vermelde telefoonnummer te bellen.. Natuurlijk zijn ze weer allemaal zo goed bereikbaar hier, ahum.. Maar hij is ook goed in het inspreken van een voicemail..
Plus dat ik een hele stapel kopieën heb gekregen met bewijsmateriaal om mijn envelopje mee aan te vullen.. Vandaag is ie al op de post gegaan, dus hopelijk ligt hij morgen op kantoor daar bij Skatteverket.. Kunnen ze er meteen voor het weekend alvast werk van maken.. Nu maar weer heel hard duimen en afwachten..

2 gedachtes over “Skatteverket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s