Roadtrip XXL

Weekend.. Het laatste weekend van september.. Een weekend waar ik al weken naar uit heb gekeken, maar waar ik ergens ook wel tegen op zie..
Het is het weekend van mijn mega roadtrip en dan bedoel ik niet om weer ergens te gaan wandelen.. Nee, morgen rijd ik voornamelijk snelweg. Ik ga namelijk naar het meest zuidelijke punt van Zweden: Malmö. Een autorit van minstens 640km..
Voor de lol zou ik nooit zo’n klere eind gaan rijden, maar wel als ik weet dat er morgen een aantal van mijn verhuisdozen op mij staan te wachten in het zuiden van Zweden.
Een Nederlands echtpaar (van Nordic Delikatesser) rijd dit weekend namelijk vanuit de achterhoek naar Zweden en zij zijn zo aardig geweest om een aantal verhuisdozen voor mij mee te willen nemen in hun vrachtwagentje naar Zweden.
De afgelopen weken zijn papa en mama al druk in de weer geweest met het inpakken van alle spullen die op mijn lijstje stonden.. Elke dag bedacht ik me weer wat ik nog meer wilde hebben.. Toen ze eenmaal vol zaten en er echt niks meer bij kon zijn ze afgelopen week weg gebracht door papa en mama en nu zijn ze onderweg naar Zweden.. Keukenspulletjes, kerstspulletjes, mijn paddestoelenboek… Ik weet nu al bijna niet meer wat er allemaal ingepakt zit en alles schijnt ook erg door elkaar te zitten.. Dus ik ben benieuwd als ik straks alles mag uitpakken..
Maar eerst moet ik daar dus voor naar Malmö. De mensen van Nordic Delikatesser hebben daar een aantal leveranciers zitten, dus die komen helaas niet noorderlijker in Zweden. Gelukkig ken ik Mirjam, een Nederlandse die daar in de buurt woont en kan ik zaterdag gezellig bij haar (en haar Zweedse partner en kat) logeren zodat ik zondag op mijn gemak weer terug kan rijden.
Het is een hele onderneming, dat wel.. Maar nog altijd voordeliger dan zelf helemaal Nederland rijden om mijn spullen op te halen.. En waarom ik ze niet in augustus heb mee genomen? Tsja, toen had ik er nog totaal geen idee van waar ik zou komen te wonen.. Of ik zin heb om zo’n eind te rijden? Niet echt, aangezien ik die ellelange E4 mag afrijden die dwars door Zweden gaat.. Maar ja, je moet er iets voor over hebben.. En ik ga gezellig uit logeren, dat is ook wel een fijne gedachte…

2 gedachtes over “Roadtrip XXL

  1. Wat leuk als je dan thuis komt en heerlijk al die dozen kan gaan uitpakken. Leuk om tussen al je spulletjes op de grond te zitten.
    Je moet er iets voor over hebben, maar ja, dan heb je ook wel wat leuks😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s