Mama Mia, ik heb een bankrekening!!

Jaaaaa!!!! Ik ging nog net niet dansend bij Märsta de straten door.. Vandaag was mijn 2e afspraak bij de bank en ik voel me zo blij op dit moment! Want na wat formaliteiten door gewerkt te hebben en nog wat dingetjes te hebben ingevuld kan ik eindelijk zeggen dat het mij gelukt is. Ik heb een bankrekening geopend in Zweden.. Yes!!
Ik kan nu natuurlijk nog geen gebruik maken van alle volledige functies die aan zo’n account gekoppeld zitten zoals creditcard en internetbankieren enz, maar zodra mijn samordningsnummer is omgezet in een persoonsnummer kan ik ook daar gebruik van gaan maken. Maar goed, de bankrekening is binnen.. Nu al het hoogtepunt van de week..
En om dat te vieren ga ik vanavond lekker naar de oude houten bioscoop in Sigtuna, Gröna Ladan.. Mama Mia, here we go again!

Een gedachte over “Mama Mia, ik heb een bankrekening!!

  1. Super Marloes, weer n stapje dichterbij. Vergeet je niet jouw samordningsnr door te geven aan dat hotel in gamla stan? Daar heb je tenslotte ook 2 dagen gewerkt! Einde week je eerste echte salaris op jouw Zweedse rekening…Mamma Mia
    Veel plezier vanavond

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s