Vrije dag

Vandaag een dagje vrij. Na een hectische week van verhuizen, sollicitatiegesprekken en proefdagen was deze dag zo welkom.. Ik ben nergens heen geweest, gewoon lekker de hele dag bij huis. Vanmorgen heerlijk uitgeslapen en de rest van de dag bezig geweest met belangrijke zaken afhandelen, een wasje draaien, opruimen en muziek luisteren.
Ik heb alle laadjes van de eettafel, zes in totaal, schoon gemaakt en gevuld met de rest van de spulletjes die nog uitgepakt moesten worden.. Nu zijn ook de laatste tassen die nog achter de bank stonden leeg..
’s Avonds heb ik heerlijk voor mezelf gekookt. Na maandenlang gekookt te hebben voor zeven personen werd het vandaag dinner for one. Ik had een pan macaroni gemaakt waarvan de restjes de vriezer in zijn gegaan zodat ik er nog een paar keer van kan eten.
Maar vanmiddag, na dat ik de wasmachine had aangezet, ben ik een rondje gaan lopen bij ons door de tuin.. En dan besef je pas echt goed hoe mooi ik hier eigenlijk woon en hoe goed ik het getroffen heb met mijn huisje..

2 gedachtes over “Vrije dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s